Educatieve touchscreens bij het CNME

29 11-2016
Educatieve touchscreens bij het CNME

Educatieve touchscreens -

Het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie het Groene Huis heeft 3 touchscreens van Touchscreenxp afgenomen en geplaatst in de expositieruimte van hun spiksplinternieuwe onderkomen op Landgoed Schothorst. De touchscreens zijn tablets waar educatieve programma’s op draaien die ondersteunend zijn aan het lesprogramma dat ze draaien voor basisscholieren.

“Games” over de natuur! De onderwerpen zijn stadswater, vissen & vogels. Er zijn verschillende video’s en spelletjes in verwerkt. Zo kan je met ijde vogel-applicatie kan vogelgeluiden leren herkennen.

Het CNME groene huis ligt aan het schothorstpark in Amersfoort. De moeite waard om is een kijkje te nemen. Er draait ook een mooie videoproductie gemaakt door Smulders AV.

Related article

 • 01 09-2017
  Nieuwste ontwikkeling touchscreen

  Nieuwste ontwikkeling Touchscreen: vertoning in ruimte door interactieve handeling op touchscreenscherm            

  Read more...
 • Touchscreen etalage – achter de winkelruit
  25 10-2016
  Touchscreen etalage – achter de winkelruit

  Touchscreen etalage - Voor de winkel van Waterlijn Amersfoort Rondvaarten hebben we een touchscreen in de etalage achter de winkelruit geplaatst. Die met speciale folie door de winkelruit heen werkt. Zo kunnen klanten én voorbijgangers die in de eerste...

  Read more...
 • Digitaal folderrek
  06 10-2016
  Digitaal folderrek

  Digitaal folderrek met een touchscreen - Sportmedisch Centrum Fysiomed in Amsterdam wilde van de folderrekken af. Om de haverklap moesten oude folders vervangen worden en belandden ze in de prullenbak en nieuwe folders werden gedrukt. Zonde natuurlijk. Ze kwamen...

  Read more...

Leave comments

Your email address will not be published.